رنگین کمان

دسر انار
نویسنده : Nargess - ساعت ۱٢:۱٢ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢٩ آذر ۱۳٩٠

دیروز چون دیدم چیزی تا شب یلدا نمونده گفتم یه دسر راحت درست کنم و براتون بذارم شاید براتون جالب باشه و بتونین برای یلداتون درستش کنین...این دسر هم خیلی خوشمزست هم خیلی راحته فقط یکم حوصله میخواد، اینم بگم که نسبت به کیکها و اغلب دسرها کالریش خیلی وحشتناک نیست

 

حالا دیگه میریم سراغ درست کردن این دسر خوشمزه


 

این موادی را که میگم برای یه دسر کوچکه که برای 4 تا 5 نفر کافیه، خودتون میتونین به نسبت بیشترش کنین

مواد لازم

 

بیسکویت دیجستیو................6عدد که تقریبا 100 گرم شد، ساقه طلایی یکم کوچکتره

 

پودر ژله انار......................1 بسته، اگر نداشتین از هر ژله قرمزی میشه استفاده کرد

 

انار دانه شده...................2/1 لیوان

 

کره............................50 گرم

 

دانیت سفید.................2 عدد

 

اول از همه اینو بگم که این دسر بهتره که توی قالب کمربندی درست بشه که بعدا راحت بتونین جداش کنین و توی ظرف سروتون بذارین البته میتونین از اول توی یه ظرف خوشگل شیشه ای درست کنین که دیگه اصلا خارجش نکنین، من قالب کمربندیم واسه این دسر خیلی بزرگ بود بنابراین مجبور شدم یه کلکی بزنم ..خودتون الان میبینین چکار کردم

 

اول کره رو میذارین آب بشه، مواظب باشین کره نسوزه

بعد بیسکویتها رو با کره میریزین توی خرد کن

حسابی خردش میکنین تا به حالت خمیر در بیاد باید کاملا نرم بشه

حالا خمیرتون رو بریزین کف ظرفتون و با پشت قاشق خوب پرسش کنین که هوایی داخلش نمونه کاری که من واسه قالب کردم این بود که توی ظرفم سلیفون انداختم خوب به کناره های ظرف چسبوندمش وکمی گذاشتم اطرافش بالاتر باشه که در آخر با اون کشیدم بیرون و راحت خارج شد

وقتی کارتون تموم شد یک ساعت بذاریننش تو یخچال که کره خوب خودشو بگیره و سفت بشه، بعد که خمیرتون سفت شد میرین سراغ پودر ژله

پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش خوب خوب حل کنین یادتون باشه فقط یک لیوان آبجوش ...وقتی خوب حل شد نصفش کنین..ما فعلا با اون یکی نصفه اش کاری نداریم و میذاریمش کنار البته تو یخچال نمیذاریم

 

حالا دنتها تون رو با نصف مایع ژله خوب مخلوط کنین

من دنت سفید یکی داشتم یکی هم زرد ریختم فکر نمیکنم بد بشه

وقتی کاملا حل شدن این مایع رو میریزیم روی بیسکویتها و دوباره میذاریم تو یخچال تا یک ساعت دیگه بمونه که ژله خودشو بگیره

حالا وقته اون نصف لیوان ژله ای که گذاشته بودیم کنار، باندازه نصف لیوان دوباره آبجوش بهش اضافه کنین و خوب همش بزنین اجازه بدین کمی سرد بشه بعد انارهاتون رو توش بریزین..حالا این ژله انار رو بریزین روی مواد بسته شده قبلی و دوباره بفرستینشون تو یخچال

الان دیگه بذارین یه 4 , 5 ساعتی بمونه اگر یه شب تا صبح بمونه که دیگه محشره

 

خوب اگه قالبتون کمربندی بوده باشه که راحت میتونین خارجش کنین اگرم مثل من کلک زدین با نوک کارد لبه هاش رو از اطرف جدا کنید و یواش سلیفون رو بکشید بالا، راحت بیرون میاد اگرم تو ظرف شیشه ای درست کرده باشین که دیگه کاری ندارین و بزنین تو رگ

خداییش رنگش رو ببنین

 

 

نوش جونتون


comment نظرات ()